Putkimiespalvelut

Kaikki putkimiehen työt yhdestä paikasta

Putkihaka Oy on luotettava kumppani ja olemme saaneet AA-luottoluokituksen. Meiltä onnistuvat
kaikki kiinteistöjen lämmitykseen, käyttöveteen ja viemäröintiin sekä ilmanvaihtojärjestelmiin
liittyvät asennukset ja korjaukset. Teemme niin isoja kuin pieniäkin putkitöitä.
Putkihakalla työskentelee vain suomalaiset, koulutetut ja kokeneet putkimiehet.

Palvelut taloyhtiöille

Putkihaka tuntee taloyhtiöiden tarpeet. Teemme yli 1000 keikkaa vuodessa pääkaupunkiseudulla. Asiakkaanamme saat nopeaa palvelua, laajan ammattiosaamisen sekä järkevän ja avoimen hinnoittelun. Tutustu asiakaspalautteisiin

Putkiremontit yksityisille

Toteutamme kotiisi laadukkaan käyttövesiputkiston remontin. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoitus, jossa käymme läpi kaikki käyttövesiputket ja selvitämme mitä on tarpeen tehdä. Käytämme vain kotimaista UPONOR komposiittiputkijärjestelmää. Tilaa tästä maksuton kartoitus.

Viemärin puhdistus

Aina ei tarvitse odottaa siihen saakka, että posahtaa. Viemärin säännöllinen puhdistus parantaa viemärin toimintaa. Viemärin tukkeutuminen aiheuttaa epämiellyttävää hajua ja voi johtaa jopa vesivahinkoon. Viemäri tulisikin puhdistaa 5-10 vuoden välein tukoksien syntymisen estämiseksi. Toteutamme viemärien puhdistuksia Putkihakan puhdistusmenetelmällä. Menetelmä sopii useille eri putkityypeille.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerromme lisää menetelmästämme.

Viemärin kuvaus

Viemärien kuvauksissa käytämme markkinoidemme parasta kuvauskalustoa. Kaluston lisäksi käytössämme on laitteisto, jolla pystymme paikantamaan viemärit. Putkivuodot ja viemäritukokset syntyvät hitaasti ja usein myös huomaamatta. Kartoitus ja mahdollinen kuvaus ovat pieni kustannus, jos sen avulla voidaan estää iso vesivahinko. On myös kiinteistön huolto-ohjelman mukaista tarkastuttaa viemärien kunto.

Muista kotitalousvähennys

Putkimiespalveluista (työn osuudesta) voi saada kotitalousvähennystä maksimissaan 2400 €/henkilö. Jos kiinteistöllä on kaksi omistajaa, kotitalousvähennystä voi saada maksimissaan 2 * 2400 € eli yhteensä 4 800 €. Erottelemme työnosuuden laskuihimme, jotta kotitalousvähennyksen hakeminen onnistuu helposti. Lue lisää www.vero.fi

Olen erittäin tyytyväinen Putkihakan tarjoamaan palveluun, sekä työn laatuun. Putkihaka on tehnyt vaativia kartoitus- ja kunnostustöitä, joissa on vaadittu ammattitaitoa, joka on saavutettavissa vain pitkällä kokemuksella.

Petri Mäkinen - Isännöitsijäpalvelu Oy

Putkihaka Oy:n kanssa tehty yhteistyö on sujunut erittäin hyvin, putkimiehen saa paikalle todella nopeasti, jopa saman päivän aikana, vaikka työ ei olisi ns. kiireellinen työ. Meidän asiakkailtamme on tullut positiivista palautetta, että asentajat ovat ystävällisiä ja osaavia. Voin suositella Putkihakaa.

Kaj Grönvall - Kiinteistöhuolto Grönvall Oy

Yhteistyö Putkihaka Oy:n kanssa on sujunut mallikkaasti ammattitaitoisten ja asiakaspalveluhenkisten asentajien kanssa. Tämä yhdistettynä kohtuulliseen veloitukseen, on yhdistelmänä vallan verraton!

Miika Pyykkönen - isännöitsijä, ITS

Olemme olleet tyytyväisiä Putkihaka Oy:n nopeaan ja ammattimaiseen työtapaan. Asiakkailtamme, on tullut hyvää palautetta työn jäljestä, jälkisiivouksesta, käyttöönopastuksesta, aikataulussa pysymisessä. Hymy suupielissa antaa hyvän ja luotettavan vaikutelman.

Kiinteistöhuolto Heiskanen Oy

Miksi valita Putkihaka?

Ei hötkyillä

Toteutamme putkiremontin kiireettä, ilman päällekkäisiä työmaita. Koska putkiremontti tehdään vain kerran, sitä ei kannata kiireellä pilata.

Hinta-laatusuhde

Käytämme vain huolella testattuja ja hyväksyttyjä työmenetelmiä sekä LVI-tarvikkeita. Lopputuloksen huippulaatu on yksi vahvuuksistamme.

Kotimainen ja luotettava

Putkihaka on 100 % kotimainen yritys. Olemme Luotettava Kumppani -ohjelman jäsenyritys, luottoluokituksemme on AA.

Ammattitaidolla

Putkimiehillämme on vähintään kolmen vuoden ammattikoulutus sekä yli 10 vuoden työkokemus.

Huippulaatua järkihintaan!

Haluatko tietää viemäriputkien kunnon tai tilata muita putkimiespalveluita?

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoitus.
Viemäriasiantuntijamme tulee paikanpäälle ja
antaa sinulle raportin vaadittavista töistä.

Lähetä meille yhteydenottopyyntö oheisella
lomakkeella tai soita meille
puh. 0440587777

(Huom, numeroon ei voi lähettää tekstiviestejä)

 

Muut yhteystiedot

Pyydä ilmainen kartoitus