Putkihaka Oy

Ammattitaitoiset asentajat ja pitkä kokemus

Putkihaka on 100 % suomalainen LVI-alan yritys, joka on erikoistunut omakotitalojen
viemäreiden saneeraamiseen sukitusmenetelmällä.

Putkihaka Oy

Putkihakalla työskentelee tällä hetkellä 10 alan rautaista ammattilaista. LVI-asentaja, KVV-työnjohtaja Henri Marjo perusti Putkihakan vuonna 2015. Ennen omaa yritystä Henri oli työskennellyt putkialalla yli 10 vuotta ja huomannut, mitä hän halusi tehdä toisin kuin muut. Putkihakan arvoihin Henri nosti kolme tärkeää asiaa: avoimuuden, asiakaspalvelun ja laadun.

Kaikilla Putkihakan työntekijöillä on kolmen vuoden putkimieskoulutus ja yli 10 vuoden kokemus putkitöistä. Työn laadusta ei tingitä, vaan työ tehdään aina rauhallisen laadukkaasti. Kaikki ammattitaitoiset työntekijämme tekevät tätä työtä sydämellään, mikä näkyy loistavana asiakaspalveluna. Teemme jokaisen remontin yksilöllisesti ja huolellisesti alusta loppuun. Putkihakan sukitusmenetelmä on sertifioitu. Lue lisää sertifioinnista.

Toisin kuin alalla yleensä, Putkihakan työhinnasto on avoimesti esillä verkkosivuillamme. Kerromme asiakkaillemme myös, millaisia vaihtoehtoja sukitusremontin toteuttamiseen on ja kuinka ne vaikuttavat hintaan.

Ammattitaito

Putkihaka on suomalainen putkiliike, joka on erikoistunut putkitöihin. Kaikilla Putkihakan työntekijöillä on kolmen vuoden putkimieskoulutus ja yli 10 vuoden kokemus putkitöistä.

Kotimaisuus

Putkihaka on 100 % suomalainen putkiliike. Meillä työskentelee vain suomalaiset, koulutetut ja pitkän kokemuksen omaavat putkimiehet.

Nykyaikaiset työvälineet

Panostamme alan parhaisiin työvälineisiin. Kehitämme uusia menetelmiä, jotta voimme tulevaisuudessakin toteuttaa laadukkaita ja kustannustehokkaita sukituksia koko Suomessa.

Huippulaatua

Putkihakassa töissä ei vain käydä, vaan töitä tehdään rakkaudesta lajiin. Meille se tarkoittaa muun muassa sitä, että teemme sukitukset yhtä huolellisesti kuin tekisimme ne omaan kotiimme.

Laadun takana on pätevyys ja halu tehdä työtä

Me rakastamme tehdä tätä työtä. Olemme ylpeitä jokaisesta toteutuneesta putkiremontista ja pidämme huolen, että myös tulevaisuudessa käytämme kunnon työvälineitä, kehitämme ammattitaitoamme ja olemme motivoituneita ottamaan vastaan kaikenkokoiset putkiremontit. Valitsemme joukkoomme vain parhaat ja pitkän kokemuksen omaavat tekijät, jotka pystyvät toteuttamaan putkityöt ja -remontit huippulaadukkaasti.

Putkihakan avainhenkilöt

HENRI MARJO
Toimitusjohtaja

PANU HANSTE
Työnjohtaja

HENRI STRENGELL
Myyntipäällikkö
0452385304

Sinä?
Laita meille vapaa työhakemus

Liity huipputiimiin!

Etsimme maltillisesti kasvavaan tiimiimme myyntipäällikköä ja/tai myynnin ammattilaista sekä kokeneita putkimiehiä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen liksan, viihtyisän työympäristön sekä mukavat duunikaverit.
Työkalut on sinulle täällä valmiina, hommat voit aloittaa vaikka heti.

Soita Henkalle 044 058 7777 tai laita sähköpostia: henri@putkihaka.fi niin jutellaan lisää.

Olen erittäin tyytyväinen Putkihakan tarjoamaan palveluun, sekä työn laatuun. Putkihaka on tehnyt vaativia kartoitus- ja kunnostustöitä, joissa on vaadittu ammattitaitoa, joka on saavutettavissa vain pitkällä kokemuksella.

Petri Mäkinen - Isännöitsijäpalvelu Oy

Putkihaka Oy:n kanssa tehty yhteistyö on sujunut erittäin hyvin, putkimiehen saa paikalle todella nopeasti, jopa saman päivän aikana, vaikka työ ei olisi ns. kiireellinen työ. Meidän asiakkailtamme on tullut positiivista palautetta, että asentajat ovat ystävällisiä ja osaavia. Voin suositella Putkihakaa.

Kaj Grönvall - Kiinteistöhuolto Grönvall Oy

Yhteistyö Putkihaka Oy:n kanssa on sujunut mallikkaasti ammattitaitoisten ja asiakaspalveluhenkisten asentajien kanssa. Tämä yhdistettynä kohtuulliseen veloitukseen, on yhdistelmänä vallan verraton!

Miika Pyykkönen - isännöitsijä, ITS

Olemme olleet tyytyväisiä Putkihaka Oy:n nopeaan ja ammattimaiseen työtapaan. Asiakkailtamme, on tullut hyvää palautetta työn jäljestä, jälkisiivouksesta, käyttöönopastuksesta, aikataulussa pysymisessä. Hymy suupielissa antaa hyvän ja luotettavan vaikutelman.

Kiinteistöhuolto Heiskanen Oy