Korjausvelka ja korona

Korjausvelka ja korona

Koronatilanne pahentaa jo entuudestaan olevaa korjausvelkaa viemäriremonttien osalta. Joidenkin rintamamiestalojen viemärit ovat olleet jopa 70 vuotta vanhoja. Näin vanhat putket ovat suuri riski ja on huolestuttavaa, että saneerausta venytetään entisestään koronan pelossa.

Vanha muoviputki voi haljeta, mutta sitäkin tyypillisempää on, että joustavuutensa menettäneet kumitiivisteet vuotavat.
–Tyypillisissä tapauksissa likavesi on valunut keittiön lattian alle, josta se nousee puurakenteita pitkin seiniin.

Tekemällä sukitusremontin ajoissa, säästytään seinien ja lattioiden purkamiselta. Viemärisukituksessa epoksilla kyllästetty sukka asennetaan entisen viemäriputken sisälle paineilman avulla. Kovetuttuaan sukka muodostaa uuden, kantavan muoviputken vanhan viemäriputken sisälle. Sukitusmenetelmän etuina ovat nopeus ja edullisuus.

Korjausvelan kasvu on huomattu myös Suomen LVI-liitossa, josta Toiminnanjohtaja Samuli Könkö muistuttaa, ettei koronan vuoksi pidä siirtää tarvittavia töitä eteenpäin. LVI-tekniikka on keskeisessä osassa ihmisten elämää ja näiden järjestelmien on toimittava.

Muistattehan, että saneeraukset pystytään tekemään niin, ettei asiakkaiden tai työntekijöiden terveys vaarannu. Esimerkiksi Putkihakan asentajat käyttävät maskia ja suojakäsineitä.

Yhteystiedot:
Henri Strengell, Putkihaka oy
Henri.strengell@putkihaka.fi
p. 045 238 5304

Miten voit?

Miten voit?

”Miten voit näin poikkeuksellisena aikana?” Olet ehkä kuullut tuon kysymyksen aiemminkin. Monet viettävät nyt paljon aikaa kotona, huoltavat taloa, tekevät pihahommia ja viettävät aikaa perheenä.

Olisiko nyt sopiva sauma tarkistaa kodin putkistojen kunto? Palvelemme teitä koronavirustilanteesta huolimatta. Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan, emme työskentele sairaana ja pidämme turvavälin. Muistathan sinäkin, ettet pyydä meitä arviointikäynnille ollessasi sairaana.

Pysytään terveenä, nautitaan luonnosta ja herkutellaan vappuna munkeilla, mutta ei kaadeta munkinpaistorasvoja viemäriin 😉

Haemme putkimiestä

Haemme putkimiestä

Kurkistus kulissien taakse

Putkihaka hakee Helsingin toimipisteeseen putkimiestä ammattitaitoiseen ja huumorintajuiseen putkitiimiin. Valituille putkareille tarjotaan kunnon työsopimus, reilusti pätäkkää, nykyaikaiset työkalut sekä loistavat työsuhde-edut.

Hakuprosessin idea on simppeli – lähetä hakemus tästä
Hakijoilta edellytetään ammattipätevyyttä ja kokemusta perinteisiin putkimiespalveluihin sekä B-ajokorttia. Unelmien putkimies ei väheksy pieniäkään toimeksiantoja, kuten vesihanojen vaihtoja tai viemäritukosten avauksia ja tarttuu myös haasteellisempiin LVI-asennuksiin ammattilaisen ottein.

Kenen näytöt ja pätevyys riittää pisimmälle, nouseeko joku lavuaarin alta yllättäjäksi?
Juonipaljastuksia lisää sähköpostilla henri.marjo@putkihaka.fi tai
puh. 044 058 7777

Onko viemäriremontti ajankohtainen? 

Onko viemäriremontti ajankohtainen? 

Suomessa on tällä hetkellä kymmeniä putkiremontteihin keskittyneitä yrityksiä, jotka tarjoavat sukituksia omakotitalouksiin. Eli on myös kymmeniä eri tapoja toteuttaa viemöriremontti. Viemäriremontti tehdään yleensä vain kerran kiinteistöön, joten putkiremonttia ei kannata kiireellä pilata.

Ohessa muutama tärkeä seikka Putkihakan toteuttamasta putkiremontista:
✅ Käytämme sertifioitua menetelmää sukituksissa!
✅ Asiakkaamme arvostavat ja suosittelevat Putkihakaa.
✅ Jokaisella asentajallamme on useiden vuosien kokemus sukituksista.
✅ Hinta/laatusuhteemme on erittäin kilpailukykyinen alk. 6000€.
✅ Saat tehdä OSTOPÄÄTÖKSEN ilman painostamista.

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen kartoituskäynti

Miten viemärisi vetää?

Miten viemärisi vetää?

Toivottavasti lomasi meni putkeen. Nyt takaisin sorvin ääreen ja katse talosi putkistoihin…
Onko sinulle kesän aikana herännyt epäilyjä viemärin kunnosta? Outoja hajuja tai huonosti vetäviä viemäreitä?
Jos jokin asia mietityttää, olemme mielellämme apunasi. Tässä vielä yleisimpiin asiakkaitamme mietityttäviin kysymyksiin vastaukset:

⏰ Kauan sukitus kestää?
Yleinen toteutus aika on noin 4-7 päivää

💰 Mitä sukitus maksaa?
Hinnat alkaen 6000€.

🔧 Enkö voi vain uusia vanhoja putkia?
Sukitus on Nopeampi, Edullisempi ja Kestävämpi

🏠 Voiko asunnossa asua sukituksen ajan?
Vesilinjoja ei voi käyttää, mutta muuten asunnossa voi asua. Tarvittaessa järjestämme väliaikaisen käymälän.

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen kartoituskäynti

Kesä on täällä! Joko sinä olet lomalla?

Kesä on täällä! Joko sinä olet lomalla?

Me ei putkihakalla anneta helteiden pehmittää päätä, vaan kehittämme ammattitaitoamme kesälläkin. Asentajamme viettivät kesäkuun alussa mahtavan asennuspäivän Boldanin edustajien kanssa hankkien lisää uutta tietotaitoa ja samalla varmistaen tulevaisuudessakin laadukkaat sukitukset.

Jätä kesälläkin putkistot meidän huoleksemme ja nauti auringosta turvallisesti!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous sukituksesta.

Hyvää Vappua!

Hyvää Vappua!

Sima, tippaleivät ja munkit! Ne kuuluvat meidänkin vappuun. Muistathan kuitenkin, ettei munkkien paistorasvaa saa kaataa viemäriin, sillä jäähtyessään öljy tarttuu viemäriputken sisäpintaan ja voi pahimmassa tapauksessa tukkia putkiston. Jos viemärisi eivät vedä hyvin tai epäilet tukosta, ota yhteyttä. Kartoituskäyntimme aikana selviää, miten paljon rasvaa seinämiin on kertynyt. Herkullista vappua kaikille!

Liikkuva sukituspalvelu

Liikkuva sukituspalvelu

Porvoo, Helsinki, Kouvola, Hyvinkää, Vantaa, Järvenpää, Hämeenlinna, Kotka, Lahti… Löytyikö sinun kotikaupunkisi jo listasta? Soita meille, niin tulemme teille. Tiesitkö, että Putkihaka toteuttaa sukituksia koko Suomessa?

Käytössämme on tehokkaat ja modernit työkalut, jotka kulkevat kumipyörien päällä ympäri Suomea eri asennuskohteisiin. Näin ollen viemäriremontin kustannukset pysyvät samana, riippumatta siitä, onko asennuskohde toimipisteemme vieressä tai toisessa kaupungissa. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoitus.

SPLASH! Tätä me lupasimme.

SPLASH! Tätä me lupasimme.

Joko teit uudenvuodenlupauksesi? Me teimme ja toteutamme sen nyt!

Tykkää Putkihakan sivuista ja kommentoi tätä postausta kertomalla, kenen pitäisi päästä lomalle, niin olet mukana rentouttavassa arvonnassa. (Jakaminen myös suotavaa). Mikäli sivustomme 5000:n tykkääjän raja ylittyy, arvomme kaikkien tykkääjien + kommentoineiden kesken lomapaketin idyllisessä Haikon kartanossa (arvo noin 300€).
Arvonta alkaa nyt ja päättyy 1.3.2019 perjantaina klo 13.00. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Putkihakan sukitusmenetelmä on sertifioitu

Putkihakan sukitusmenetelmä on sertifioitu

Viemäriremontti on aina iso investointi, vaikka se voidaankin suorittaa vain muutamassa päivässä. Tämän vuoksi työn toimittajaksi on  järkevää valita vain sellaisia tekijöitä, joiden menetelmä on sertifioitu. Myös vakuutusyhtiöt ovat huomanneet tämän ja vaativatkin nykyisin käyttämään yrityksiä, joiden sukitusmenetelmä on sertifioitu.

Mitä se sertifiointi sitten oikein tarkoittaa?
Putkihaka on aina halunnut panostaa asiakastyytyväisyyteen ja ennen muuta laadukkaaseen lopputulokseen. Laadukas jälki ei ole vain meidän puhetta, vaan menetelmämme (työsuorite ja sen laadunvalvonta) on sertifioitu. Sertifiointi on suoritettu siten, että Putkihaka on toteuttanut työsuorituksen, jossa Boldan Oy on valvonut malliputkiston sukituksen kaikkine työvaiheineen.

Metrolining -menetelmä
Boldan Oy:n MetroLining -menetelmä soveltuu valurauta-, betoni-, kuitusementti-, kivitavara-, teräs- ja synteettisten GFK, PVC, PE sekä PP -putkien saneeraukseen. MetroLining -menetelmä käsittää putkiston puhdistuksen, kuvauksen, putkiston sisäpuolisen sukituksen epoksihartsilla imeytetyllä polyesterisukalla, haarakappaleiden asennuksen ja lopputuloksen kuvauksen.

Lue lisää sertifikaatista (pdf)