Onko viemäriremontti ajankohtainen? 

Onko viemäriremontti ajankohtainen? 

Suomessa on tällä hetkellä kymmeniä putkiremontteihin keskittyneitä yrityksiä, jotka tarjoavat sukituksia omakotitalouksiin. Eli on myös kymmeniä eri tapoja toteuttaa viemöriremontti. Viemäriremontti tehdään yleensä vain kerran kiinteistöön, joten putkiremonttia ei kannata kiireellä pilata.

Ohessa muutama tärkeä seikka Putkihakan toteuttamasta putkiremontista:
✅ Käytämme sertifioitua menetelmää sukituksissa!
✅ Asiakkaamme arvostavat ja suosittelevat Putkihakaa.
✅ Jokaisella asentajallamme on useiden vuosien kokemus sukituksista.
✅ Hinta/laatusuhteemme on erittäin kilpailukykyinen alk. 6000€.
✅ Saat tehdä OSTOPÄÄTÖKSEN ilman painostamista.

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen kartoituskäynti

Miten viemärisi vetää?

Miten viemärisi vetää?

Toivottavasti lomasi meni putkeen. Nyt takaisin sorvin ääreen ja katse talosi putkistoihin…
Onko sinulle kesän aikana herännyt epäilyjä viemärin kunnosta? Outoja hajuja tai huonosti vetäviä viemäreitä?
Jos jokin asia mietityttää, olemme mielellämme apunasi. Tässä vielä yleisimpiin asiakkaitamme mietityttäviin kysymyksiin vastaukset:

⏰ Kauan sukitus kestää?
Yleinen toteutus aika on noin 4-7 päivää

💰 Mitä sukitus maksaa?
Hinnat alkaen 6000€.

🔧 Enkö voi vain uusia vanhoja putkia?
Sukitus on Nopeampi, Edullisempi ja Kestävämpi

🏠 Voiko asunnossa asua sukituksen ajan?
Vesilinjoja ei voi käyttää, mutta muuten asunnossa voi asua. Tarvittaessa järjestämme väliaikaisen käymälän.

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen kartoituskäynti

Kesä on täällä! Joko sinä olet lomalla?

Kesä on täällä! Joko sinä olet lomalla?

Me ei putkihakalla anneta helteiden pehmittää päätä, vaan kehittämme ammattitaitoamme kesälläkin. Asentajamme viettivät kesäkuun alussa mahtavan asennuspäivän Boldanin edustajien kanssa hankkien lisää uutta tietotaitoa ja samalla varmistaen tulevaisuudessakin laadukkaat sukitukset.

Jätä kesälläkin putkistot meidän huoleksemme ja nauti auringosta turvallisesti!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous sukituksesta.

Hyvää Vappua!

Hyvää Vappua!

Sima, tippaleivät ja munkit! Ne kuuluvat meidänkin vappuun. Muistathan kuitenkin, ettei munkkien paistorasvaa saa kaataa viemäriin, sillä jäähtyessään öljy tarttuu viemäriputken sisäpintaan ja voi pahimmassa tapauksessa tukkia putkiston. Jos viemärisi eivät vedä hyvin tai epäilet tukosta, ota yhteyttä. Kartoituskäyntimme aikana selviää, miten paljon rasvaa seinämiin on kertynyt. Herkullista vappua kaikille!

Liikkuva sukituspalvelu

Liikkuva sukituspalvelu

Porvoo, Helsinki, Kouvola, Hyvinkää, Vantaa, Järvenpää, Hämeenlinna, Kotka, Lahti… Löytyikö sinun kotikaupunkisi jo listasta? Soita meille, niin tulemme teille. Tiesitkö, että Putkihaka toteuttaa sukituksia koko Suomessa?

Käytössämme on tehokkaat ja modernit työkalut, jotka kulkevat kumipyörien päällä ympäri Suomea eri asennuskohteisiin. Näin ollen viemäriremontin kustannukset pysyvät samana, riippumatta siitä, onko asennuskohde toimipisteemme vieressä tai toisessa kaupungissa. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoitus.

SPLASH! Tätä me lupasimme.

SPLASH! Tätä me lupasimme.

Joko teit uudenvuodenlupauksesi? Me teimme ja toteutamme sen nyt!

Tykkää Putkihakan sivuista ja kommentoi tätä postausta kertomalla, kenen pitäisi päästä lomalle, niin olet mukana rentouttavassa arvonnassa. (Jakaminen myös suotavaa). Mikäli sivustomme 5000:n tykkääjän raja ylittyy, arvomme kaikkien tykkääjien + kommentoineiden kesken lomapaketin idyllisessä Haikon kartanossa (arvo noin 300€).
Arvonta alkaa nyt ja päättyy 1.3.2019 perjantaina klo 13.00. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Putkihakan sukitusmenetelmä on sertifioitu

Putkihakan sukitusmenetelmä on sertifioitu

Viemäriremontti on aina iso investointi, vaikka se voidaankin suorittaa vain muutamassa päivässä. Tämän vuoksi työn toimittajaksi on  järkevää valita vain sellaisia tekijöitä, joiden menetelmä on sertifioitu. Myös vakuutusyhtiöt ovat huomanneet tämän ja vaativatkin nykyisin käyttämään yrityksiä, joiden sukitusmenetelmä on sertifioitu.

Mitä se sertifiointi sitten oikein tarkoittaa?
Putkihaka on aina halunnut panostaa asiakastyytyväisyyteen ja ennen muuta laadukkaaseen lopputulokseen. Laadukas jälki ei ole vain meidän puhetta, vaan menetelmämme (työsuorite ja sen laadunvalvonta) on sertifioitu. Sertifiointi on suoritettu siten, että Putkihaka on toteuttanut työsuorituksen, jossa Boldan Oy on valvonut malliputkiston sukituksen kaikkine työvaiheineen.

Metrolining -menetelmä
Boldan Oy:n MetroLining -menetelmä soveltuu valurauta-, betoni-, kuitusementti-, kivitavara-, teräs- ja synteettisten GFK, PVC, PE sekä PP -putkien saneeraukseen. MetroLining -menetelmä käsittää putkiston puhdistuksen, kuvauksen, putkiston sisäpuolisen sukituksen epoksihartsilla imeytetyllä polyesterisukalla, haarakappaleiden asennuksen ja lopputuloksen kuvauksen.

Lue lisää sertifikaatista (pdf)

Vuosi 2019 on pian jo ovella…

Vuosi 2019 on pian jo ovella…

”Aion pudottaa painoa, aloitan uuden liikuntaharrastuksen, lupaan syödä terveellisesti ja pitää kodin aina siistinä…” Mitäpä jos tekisitkin uudenvuodenlupauksen joka pitää ja lupaisit tarkistuttaa kotisi viemäreiden kunnon? Me lupaamme toteuttaa tähän liittyen erittäin mielenkiintoisen arvonnan heti vuodenvaihteen jälkeen.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja toivotamme rauhaisaa joulun aikaa sekä hyvää uutta vuotta 2019!

Viiden tähden sukitus!

Viiden tähden sukitus!

Asiakkaidemme palaute on meille tärkeää. Käsittelemme jokaisen meille tulleen palautteen ja haluamme jatkossakin tarjota vain parasta. Palautteissa erityistä kiitosta on saanut huolellisuus, ammattitaito, ystävällinen palvelu ja se, ettemme milloinkaan painosta asiakasta päätökseen. Teemme asiakkaillemme luotettavasti ilmaisen kartoituksen viemäreiden kunnosta ja annamme raportin tarvittavista töistä. Emme soittele perään painostaen päätökseen tai liioittele remontin tarvetta. Videokuvaamme viemäreiden kunnon, joten asiakas näkee halutessaan tilanteen itsekin.

Meille tulleiden palautteiden perusteella koemme onnistuneemme ja voimmekin hyvillä mielin todeta, että hyvä asiakaspalvelu ja laadukas työn jälki ovat asioita, joihin haluamme panostaa jatkossakin. Luotamme siihen, että työn tekeminen sydämellä näkyy ulospäin. ”Viiden tähden sukitus!” oli lyhyt ja ytimekäs palaute, joka kannusti työntekijöitämme jatkamaan samaan tapaan.

Voiko talvella tehdä viemärien sukituksen?

Voiko talvella tehdä viemärien sukituksen?

Harmi, kun kesä meni jo. Ei ehditty sukittaa putkia ja seuraavaan kesään on pitkä aika…”
Olemme samaa mieltä, että kesä olisi voinut vielä jatkua, mutta talvi ei ole esteenä sukitukselle.

Putkihaka työskentelee kaikkina vuodenaikoina. Putkiremontin voi yhtä hyvin tehdä talvellakin. Otamme huomioon kaiken oleellisen, jotta ulkolämpötila ei ole este remontille.

Talvessa on myös etunsa:
⁃Asennusaikoja on saatavilla paremmin
⁃Saat viemäriremonttiin talvialen
⁃Tulevana kesänä ei tarvitse murehtia viemäriremontista

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoitus: tästä