Viemäriremontti on aina iso investointi, vaikka se voidaankin suorittaa vain muutamassa päivässä. Tämän vuoksi työn toimittajaksi on  järkevää valita vain sellaisia tekijöitä, joiden menetelmä on sertifioitu. Myös vakuutusyhtiöt ovat huomanneet tämän ja vaativatkin nykyisin käyttämään yrityksiä, joiden sukitusmenetelmä on sertifioitu.

Mitä se sertifiointi sitten oikein tarkoittaa?
Putkihaka on aina halunnut panostaa asiakastyytyväisyyteen ja ennen muuta laadukkaaseen lopputulokseen. Laadukas jälki ei ole vain meidän puhetta, vaan menetelmämme (työsuorite ja sen laadunvalvonta) on sertifioitu. Sertifiointi on suoritettu siten, että Putkihaka on toteuttanut työsuorituksen, jossa Boldan Oy on valvonut malliputkiston sukituksen kaikkine työvaiheineen.

Metrolining -menetelmä
Boldan Oy:n MetroLining -menetelmä soveltuu valurauta-, betoni-, kuitusementti-, kivitavara-, teräs- ja synteettisten GFK, PVC, PE sekä PP -putkien saneeraukseen. MetroLining -menetelmä käsittää putkiston puhdistuksen, kuvauksen, putkiston sisäpuolisen sukituksen epoksihartsilla imeytetyllä polyesterisukalla, haarakappaleiden asennuksen ja lopputuloksen kuvauksen.

Lue lisää sertifikaatista (pdf)